14 septembrie la școală!

Dragi elevi,

Acest nou an școlar este, cu siguranță, așteptat cu mai multă nerăbdare, emoție și entuziasm decât anii școlari anteriori, după ce ați lipsit o perioadă atât de îndelungată de pe băncile școlii. Chiar dacă vor fi reguli și restricții impuse de contextul epidemiologic, fiecare elev are posibilitatea de a participa fizic la orele de curs, conform scenariului stabilit pentru unitatea noastră  de învățământ. Este momentul să vă reîntâlniți, să vă cunoasteți noii colegi și să porniți optimiști și încrezători, la drum. Vă așteptăm cu drag, sănătoși și cu putere de muncă! Succes!

Dragi părinți,

Incepem acest an școlar, aflat sub semnul schimbării, cu speranța de a ne revedea cu elevii noștri în sălile de clasă. In acest scop, unitatea noastră de învățământ a luat toate măsurile necesare desfășurării activităților didactice, în condiții de siguranță, conform recomandărilor instituțiilor autorizate și normelor în vigoare, în contextul epidemiologic actual. Scenariul didactic hibrid, verde-galben, pe care îl vom aplica începând cu 14 septembrie, a fost stabilit în funcție de spațiul de care dispunem și de numărul de elevi din fiecare clasă. Toate cele 21 de clase vor face specialitate zilnic, 45 minute ora și 15 minute pauza. La Cultură generală, clasele 0-IV, a VIII-a M și a VIII-a A zilnic, iar clasele: V M, V AM, VIM, VI AM, VII M, VII AM, IXM, IXA, XM, XA, XIM, XIA, XII M, XII A: ½ clasă la școală, /½ clasă on line săptămânal. Durata orelor va fi de 20-30 minute si 10 minute pauza la clasele primare, iar la gimnaziu și liceu 45 minute ora și 10 minute pauza. Elevii pot avea încă 5 minute de pauză la începutul sau la sfârșitul orei, în prezența profesorului. Programul este organizat în 3 schimburi, cu câte o oră pauză între acestea, pentru dezinfecție.

Dorim să vă mulțumim pentru implicare și susținere, să continuăm sa dezvoltăm acest parteneriat, în beneficiul copiilor dumneavoastră. Un an școlar cu sănătate, cu speranță și cu realizări!

Consiliul de Administrație

Program – 14 sept. 2020;Orar 21-25 septembrie ; ORARUL CLASE CICLUL PRIMAR